Kakketekort, met gillende looppas zonder te gillen.

13 december 2011 at 17:44

Alweer een maand of 1,5 sinds de laatste post, en wat er allemaal gebeurde!

Na de laatste post bracht ik een bezoek aan de kaakchirurg in Arnhem
nDeze uiterst plezierige ervaring ging mij niet geheel gelukkig af. Door een te klein mondje (‘Als iemand ooit nog zegt dat je een grote mond hebt…’), te grote kiezen en een keihard gestel moest er nogal wat getrokken en geduwd worden. Eenmaal klaar nam de zwelling met de minuut toe, en de pijn toch wel. Inmiddels een kleine maand verder en bijna pijnvrij.

Daarnaast werd ook de verhuizing naar het Bredase ingezet. Onder druk, want het huis van ‘die ouwe’ was inmiddels verkocht, en het appartement was nog niet gevonden. Toch uiteindelijk een mooie locatie in Breda Zuid gevonden op zo’n 2 kilometer van KMA en Faculteit. Dus druk doende alle spullen over te zetten. Vervolgens in 2 weekenden het huis van pa leeggehaald en verhuisd naar de Achterhoek. Heerlijk druk ;-).

Vervolgens in de waterval van het nautische onderwijs. Van een praktijkweek beladen op het ‘mooie’ eiland Terschelling, waar een cursus koopvaardij beladen werd gevolgd, naar een week Brugsimulator, waar met alle stoppen los gingen om onze BVA kennis en vaardigheden op te frissen. Dat was nodig voor de vervolgweek, op het Marine Opleidingsvaartuig Van Kinsbergen. Door de Zweedse fjorden en retour over de Noordzee.

En dan nu realiserende, dat met 2 tentamens in 8 werkdagen, het winterverlof angstig dichtbij komt. Nog geen plannen staan voor Kerst noch Oud&Nieuw, dus tips zijn welkom!

That’s all, Yinx