Vakantie!

30 oktober 2011 at 20:02

Resultaatwerking

En toen begon en eindigde de tentamenweek! Op vrijdag begon dat met de uitslag van Plaatsbepaling. De 6,5 (uit 5.0,7.7,6,9) score motiveerde mijzelf om max door te studeren voor de tentamens op Woensdag (Scheepswerktuigkunde, SWTK) en Vrijdag (Stabiliteit, STAB1). Tegelijkertijd werd ik onderbewust gedemotiveerd om te leren. Immers, ik ‘kende’ de stof toch al.
Na het weekend van een paar diners en feestjes toch uiteindelijk op maandag aan de studie gegaan.
Op dinsdagavond in paniek nog even tot 2400 aan de studie gezeten.
Met moeite uiteindelijk SWTK binnengekopt (5.8) en daarna met volle moed aan Stab begonnen. Op vrijdag het tentamen gemaakt, en had er een goed gevoel over. Dat het uiteindelijk een 5.5 opleverde, was teleurstellend (slechts een 5,5) maar ook tevreden (tis voldoende). In periode 2 dus max studeren voor stab2 en MLE (inhaal).

Kaakchirurg
Zoals al geopperd op Facebook, moest ik op 27okt naar de kaakchirurg voor een plan voor mijn verstandskiezen. De 7 (!) stuks in mijn kaak moeten er namelijk uit voor ik operationeel mag/ga. Oftewel, nu in 2 rondes, op 17nov en 14dec snijden in de kaak.

Milan!
En toen was het tijd voor Milan! Samen met Kevin op vrijdagochtend rond 10 uur vertrokken van Schiphol. Vanaf Linate Airport met de auto naar het hotel in het centrum. Afgelopen paar dagen al rondgetourd in Milan/Como, vanavond nog uit eten, en dan maandagavond naar huis. En dan savonds direct door naar Den Helder, woei!

That’s all, Yinx