Verlof: 4Daagse, New York, Rome

5 augustus 2010 at 21:11

n En toen startte het verlof!
nNu ondertussen alweer een dikke 2 weken met verlof, en heb nog 1,5 week te gaan.
n
n4Daagse (20-23 Juli):
nDe 4Daagse begon redelijk goed, eerste twee dagen prima gelopen al had ik enkele blaren. Heumensoord was ook erg gezellig. Het grote tentenkamp van Defensie, waar alle militairen, van binnen en buitenland, slapen, is enorm! Het grote tentenkamp dat bestaat uit De Boer tenten, bevat onder meer een feesttent waar ’s avonds een drankje genuttigd kan worden. Daarnaast is er ook een goede Rode Kruispost aanwezig. Daar eindigde mijn avontuur in de vierdaagse helaas. Want na 2 dagen lopen, kwam ik de ziekenpost binnen met een griep, verhoogde hartslag, hoge bloeddruk, uitslag en koorts werd ik door de arts verzocht om te stoppen met lopen. Dus, na 2 dagen lopen ben ik terug naar huis gegaan. Vrijdag uiteraard wel mijn vader binnengehaald. Die was namelijk flink doorgestapt en voltooide rond ongeveer 2 uur zijn 10e 4Daagse.
n
nNew York (28-3 Augustus):
nNa de 4Daagse ben ik druk begonnen met pakken. Want ik zou al snel vertrekken richting New York. Dus werd het tijd om spullen te pakken, kaarten voor te bereiden, programma te bedenken en meer van dit soort activiteiten. Ik vertrok woensdags richting New York, en heb ontzettend veel beleefd! Zoveel, dat ik het niet in een korte post kan beschrijven. Daarom zal ik na de zomer, na Rome een flink verhaal schrijven. En tevens foto’s uploaden ;-).
n
nRome (8-15 Augustus):
nEn nu voorbereiding voor Rome! Dus druk alle reisgidsen en internetpagina’s aan het bekijken. Tevens tickets kopen, scooters boeken, en kijken welke musea, attracties, etc etc we willen bekijken. Iemand nog goede tips? We zoeken nog leuke uitgaansplekken en vervoer snachts ;-).
n
nIedereen nog veel plezier in de vakantie! En tot in het zonnige Rome!
n
nJesper n