Einde Kerstverlof, begin nieuwe Jaar

10 januari 2011 at 05:39

n Verlof voorbij, de laatste uren tikken weg en ik zit in de trein, naar huis, naar Den Helder. Effe een knak-momentje. Want hoewel het KIM echt geweldig is, het verlof was ook meesterlijk ontspannen.
n
nKerst was chill, was bij pa en zijn vriendin en haar kinderen (4!). Vooral weinig gedaan; beetje het internet getrolled, buiten rondgesjouwt, computeronderhoud. Toch ook wel wat mooie dingen gedaan; 1e kerstdag naar Oma in Den Haag, en 2e kerstdag nog ff buiten gerousd. Daarna naar huis toe om nog meer te lemmen. Oef, heel vervelend.
n
nBezoek Amsterdam/LAN-dag
nDinsdags met vrienden naar Amsterdam geweest. Veel rondjes gelopen, beetje winkels gekeken en een film gezien (SAW3D). Nog nooit zo’n slechte film gezien. Herdefinieering van slecht. Was wel mooi, maar diepgang ontbrak en 3D-effecten ontbraken. Daarna bij het HardRock cafe in Amsterdam gegeten. Heerlijk. Mijn 4e, Kev/Gep 2e en Rob 1e keer.
n
nOud-en-Nieuw
nWederom een prima happening. Overdag nog met carbid geschoten, wat prima geluid gaf op de lantermansweide in Zetten, ondanks de mist. Daarna gechilled en gegeten met Kev/Maaike (zijn vriendin) en zijn ouders. Zelfgemaakte sushi en smaakte prima. Daarna diverse programma’s gekeken alvorens we toasten op het nieuwe jaar met Jonina, die halverwege insprong.
nVervolgens transit naar huize vdWaart, om een borrel te beginnen.
nDat duurde tot 5 uur, waarna ik mn bed indook. Tot zover 2011 :p.
n
nBarcelona
nEn toen nog even op vakantie! Woensdag tm zaterdagnacht in het Zonnige Barcelona. en dat was me toch zonnig ;-). Haha. 15-20 graden meestal en onbewolkt. Veel cultuur gesnoven op de wandeltochten door de stad, maar ook paar mooie klimmetjes gemaakt naar heuvels en parken. Heerlijke stad! Dank aan ons pap voor dit initiatief ;-)
n
nEn toen moest ik alweer terugkeren, maar wel met een mooi vooruitzicht. Daarover later meer ;-).
n
nvdWaart to standby.
n
n
n n