Eerste VTO Weken, Winterbal, Cijfers

8 november 2010 at 23:35

n Zozo!
nDe cijfers zijn over het algemeen binnen, en ik krijg er mild positief tegenaan. Ik heb genoeg punten voor mijn strepen, ware het niet dat ik nog een paper moet inleveren :S. Daar mag ik nu 6 maanden over doen geloof ik, maar ik wilde toch wat rapper mijn strepen hebben :-P. Tsja, hoe gaan we dit oplossen!
nNu komende tentamenperiode nog herkansingen van recht (5.0, dat kan hoger!), MLE (viel erg tegen, paper nog onduidelijk). En Statistiek niet gehaald, dus die mag ik in Juli of Augustus herkansen. Maar de docent zag er wel hoop in! Dat komt dus wel goed.
n
nOndertussen niet al te druk bezig met VTO vakken.
nEen greep uit de selectie:
n- Inleiding VTO-Nautisch, met o.a. Inleiding Navigatie, Scheepsbouw
n- Verkeersregels op Zee of Bepalingen ter Voorkoming van Aanvaringen op Zee
n- Maritieme Operaties. Oftewel: do’s and dont’s van het operationele leven.
n- Meteorologie
n- Stabiliteit (struikelblok nummer 2 binnen de opleiding, STAT was 1 >> niet voor mij overigens maar opleiding/jaren breed)
nMaar we mogen ook het praktische niet vergeten:
n- Brugsimulator (leren varen op een 6px bij 6px brede projector :-P)
n- MOV van Kinsbergen (Defensie; Van Kinsbergen)
n- Hr. Ms. Urania (Defensie; Hr. Ms. Urania)
n- (W)ECDIS-trainer aka de radarsimulatie trainer
nEn uiteindelijk dan in juni/juli de 6 weken durende kruisreis op een schip van de KM.
n
nHet winterbal hadden wij in het weekend van week 43, van vrijdag op zaterdag. Een prima gala, zonder overdreven poespas, leuke muziek en prima adelborsten! Verhalen van de dates die de Adelborsten moesten verzorgen zijn overwegend positief, goed gastheerschap, leuke jongemannen en een leuk feestje vormen de duidelijkste criteria. Ikzelf had een prima kamer in Hotel Den Helder, die ik iedereen kan aanbevelen, al was het Hotel Beatrix in Huisduinen vorig Winterbal ook zeker prima! Oftewel: nu snel opwerken naar het Assaut voor het volgende feest ;-) haha!
n
nVerder voor nu geen bijzonderheden! Doorgaan ;-)
n
nJesper.
n
n n