Schermwedstrijden KIM / Schermassaut

25 maart 2010 at 19:48

n Zo! Een volle schermweek achter de rug!
nEergister 23 maart de wedstrijden op de Sabel en het Geweer gehad. Voor de sabel deden wij mee aan de equipewedstrijden, waarmee wij als tweede ge-eindigd zijn. Overigens waren er maar 2 teams, dus kan niet praten over een glorieuze overwinning helaas. Op de individuele sabel waar wij ook aan meededen, ben ik op de 11e plek ge-eindigd, 11/16, dus hoewel niet bij de bovenste helft, wel tevreden na enkel 2 sabel-lessen!
nGeweerschermen verliep redelijk soepel, hadden al enkele maanden geoefend en konden dus redelijk partij bieden aan de andere deelnemers. Helaas bleek ik niet goed genoeg en werd uiteindelijk 8/8. Een van onze trainingsbuddy’s werd gelukkig wel eerste, en hij mag zichzelf ook Nederlands Militair Kampioen Geweerschermen noemen.
n
nDinsdag’s hadden wij het Nederlands Militair Kampioenschap Degenschermen, waarbij ik op de 34e van 43e plek ben ge-eindigd. Niet ontevreden maar ook niet al te succesvol. Komend jaar beter trainen en dan hopelijk naast het Adelborsten Schermbrevet ook een top 16 plaats/A-classificatie!
n
nEr zijn wel enkele foto’s gemaakt, http://www.buddysport.nl/ heeft enkele van deze op de Site. (Selecteer dan NMK Schermen 2010) n