30 Dec – 11 Jan

11 januari 2010 at 21:23

n Zo! De week gaat weer beginnen, vakantie is helaas over en we moeten weer aan het werk!
nEven een snelle run-down over de afgelopen 1,5 week.
n
nOud&Nieuw:
n’s Middags nog even carbid geschoten! Heerlijk met een groepje vrienden met een kruiwagen rondkuieren om af en toe een lekker goeie knal achter te laten. Net buiten het centrum van Zetten, op de zogenaamde lantermansweide. Das een kleine 4 kilometer van huis af. Vervolgens terug naar huis om lekker nieuwjaar te vieren.
nVorig jaar een feestje gegeven, en dit jaar deed ik dat eens rustig over. Een paar vrienden uitgenodigd om langs te komen voor een glas champagne, bier, cola of iets dergelijks, en tegelijkertijd even happen in de schaal met oliebollen en appelbeignets!
nTevens allerlei goede voornemens bedacht, klaar om in uitvoering te brengen ;-).
nWerd zo nu en dan nog even druk, omdat er wat kennissen langskwamen voordat ze naar “de Hoendrik” gingen. (voor alle niet-betuwenaren: das het dorpshuis in ons dorpje in de Betuwe!).
n
nIn de week daarna toch nog even mijn eerste goede doel behaald, een solotripje naar Berlijn! (kijk maar in het archief van Januari of scroll maar naar beneden, voor het hele verslag). Bliksembezoekje van 3 dagen, 2 nachten. Na berlijn nog een paar dagen ontspannen rondgehangen en klaargemaakt voor een nieuw kalenderjaar vol met studie en plezier op het KIM!
n
n n